En verden sett gjennom mine øyne..

Ja, nå va det gått ei stund si sist oppdatering, og itte ein ittespørsel tenkte eg at eg sko oppdatera bloggen min igjen, slik at alle dåkk interesserte kan få sjå ka så skjer i livet mitt for tiå 😉 Det mesta av tiå består av praksis, men eg har någen sider i livet og… Det har vore møye å tenka på nå i det sista, men heldigvis e det någen ting så har komt i orden…

1. Den siste skriftlige eksamenen e ferdig, eg sto-fekk ein passe grei karakter, men nå kan eg konsentrera meg om dei oppgavene eg ska skriva i løpet av praksisperioden. Og det glede eg meg jo kjempe masse te…. eh..

2. Eg har fått praksis i Haugesund. E litt usikker på om eg ska reisa, ska venta litt med svaret te eg vett om eg kanskje får någe her i byen. E kje greit med så mange valg, men må sjå det litt an.

3. Eg har kanskje fått et godt tilbud om å få fortsetta å bu her i leiligheten på Majorstuå, så nå e eg litt usikker på om eg ska flytta opp te Fjellhaug allikavel… Viss tilbudet e bra nok, e det nok mest sannsynlig at eg blir buande (det e bra for meg, for då sleppe eg å stressa med å flytta og sånn, og så e det bra for Henriette og Katarina at det vett om någen kan bu her i leiligheten). Viss ikkje det e så bra, så flytte eg antageligvis opp te Fjellhaug.. Eg har lyst te begge deler…

På tirsdag va eg nede hos Elise – me sko sjå Bonderomantikk og Greys Anatomy… Men eg va litt sliten av å stå opp så tidlig, at eg sovna, halvsov fra 9 te kvart øve 1o… Hadde någen våkne øyeblikk, men ellers så va eg ganske så vekke… Så utrulig sosial 🙂 hehe…. Nå i helgå så va eg oppe hos Anita og Svenni og spelte Ticket to Ride og det va kjekt – har aldri spelt det før, men det e typisk et spel eg like godt… På lørdag møtte eg Tone, Birgit og Audhild nede på Tullins cafe, på kvelden va eg i Misjonssalen, og ute på Dollys med Anita, Svenni og Marius.

I dag (søndag) va i Misjonssalen på formiddagsmøte. Ittepå satt me ein gjeng og drakk kaffi i foreningssalen. Eg hadde kvite genser på meg, og sa te Anita at det va typisk at eg sølte på meg når eg hadde sånne lyse kler… Så gjekk det någen minutter, og så mussta eg heile kaffikoppen i fanget – HERLIGT!! På ittemiddagen va me opp på Fjellhaug igjen, og lagte ein skikkelige søndagsmiddag, med spel og kjekt ittepå…

Du verden for et liv 😀

Reklame

september 16, 2007 - Posted by | Ukategorisert

6 kommentarer »

 1. D hørrest ut som om du har d både travelt og kjekt!:) kjenne te d der med å søla når ein har lyse kler på seg…skjer allti med meg d.. så har nesten kje lyse kler, for d e kje vits i…:)
  Glede meg te å komme på besøg te helgå! blir bra med konsert, den glede eg meg mest te!:) an bjunne kl 1 på lørdag.. så prøve me med litt shopping ettepå, du e med på d regne eg med?? 😉
  gla i du kjære søs!

  Kommentar av Ragnhild Bjerga | september 18, 2007 | Svar

 2. D hørrest ut som om du har d både travelt og kjekt!:) kjenne te d der med å søla når ein har lyse kler på seg…skjer allti med meg d.. så har nesten kje lyse kler, for d e kje vits i…:)
  Glede meg te å komme på besøg te helgå! blir bra med konsert, den glede eg meg mest te!:) an bjunne kl 1 på lørdag.. så prøve me med litt shopping ettepå, du e med på d regne eg med?? 😉
  gla i du kjære søs!

  Kommentar av Ragnhild Bjerga | september 18, 2007 | Svar

 3. Så kjekt med oppdatering!

  Kommentar av Beate | september 18, 2007 | Svar

 4. her va lesestoff ja:)
  kor e d du har fått praksis? eg kan jo hørra me desse sykepleiarstudentane her koss d eventuelt e på den plassen? du vett du kan bu sjå meg;)
  lykke te me valget. .

  eg har våre i stockholm ein tur eg. konge!:)
  ellers så komme eg jo te hovedstaden ikje helgå så komme, men helgå itte det.
  ska på konsert me dream teather. meg, axel, oddivar, lars jørgen og kjetil jaffal:) bler konge. jedna me får troffes på ein kaffikopp?
  domt å låva någe, d e så monge så ska treffast, men hadde jo våre koseligt uansett!!
  glaidu
  snakkes

  Kommentar av birt | september 20, 2007 | Svar

 5. koseligt 🙂

  har dåkke fonne ut någe meir om praksisen??
  klem

  Kommentar av Elisabeth | september 21, 2007 | Svar

 6. Ja, her va dår litt å lesa ja:) Ser ud så du har gang i någe heila tiå:) Eg e på Bornholm og ska liksom gjør ferdig oppgaven min denne ugå, får se koss det går:)

  Kommentar av Birgit | september 25, 2007 | Svar


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: