En verden sett gjennom mine øyne..

Tikken – eg har fått an 2 gonger…

Javel, då må eg vel skriva inn någen ting om meg sjøl på denna siå…. Har kje så veldig lyst, men får vel gjer det….Reglane komme fysst:

«Hver spiller starter med å skrive seks rare ting om seg selv. Bloggere som blir “tatt” må skrive seks rare ting om seg selv i sin egen blogg, i tillegg til å angi reglene for spillet. Til slutt velger spilleren seks nye bloggere som “har den”, og lister navnene deres. Etter det er gjort, skriver han eller hun en kommentar på bloggene til hver av dem, for å la dem vite at de har blitt “tatt”, og at de må lese bloggen til den som tok dem for mer informasjon.”

1. Då eg va liten, ca 2-3 år, så fekk eg springedillå i gangen/stuå.. Eg sprang og sprang og sprang att og fram…. Eg trur at mor blei ganske så leie te slutt, fordi lukkte glass-skyvedørå mellom stuå og gangen… Men eg lot meg ikkje stoppa, og sprang rett på denna glassdørå, med hendene først.. Det endte med at legen kom heim te oss og måtte sy mange sting på det høgra håndleddet (har eg stort arr der ennå), og at peikefingeren på venstre hånd ikkje kan bøyast i det nederste leddet…

2. Når folk rundt meg har fotoapparat med seg, e det ein stor sjanse for at eg får tak i detta kameraet, og tar ein drøss med ulike bilder av meg sjøl….

3. Av og te når eg ska svara på meldingar eg har fått, kan eg bruka ekstremt lange tid på å svara, sjøl om eg sitte med mobilen i håndå… Eg kan få ein melding, lesa an, begynna å skriva, og så legga mobilen ifrå meg… Også når eg ska se på mobilen igjen, så ser eg at eg ikkje har skreve ferdig meldingen…. 😀

4. Når eg og Åshild delte rom på Lundeneset, la eg meg ganske tidlig. Åshild derimot la seg ganske seint, og når hu sko legga seg någen gonger, snorka eg så voldsomt at hu trudde at det va någe gale med meg…. (Kanskje eg ikkje sko ha skreve det her……?!?!?)

5. Når tidene komme for å stilla klokkå, så har eg hatt någen diskusjonar om dette, der eg har stått bombastisk på mitt, mens det har vist seg at eg heila tiå har tatt feil…. Hjernen min e kje programmert for å forstå sånne innvikla ting….

6. Når eg va i Stavanger i praksis, så sneik eg i køen på busstasjonen. Dette va fordi eg sko nå båten på Fiskepiren, og eg hadde dårlige tid… Men jaffal, så kom hu så hadde rett kølappnummer, og va skikkelig ufordragelige… Og då blei eg så sint at når eg gjekk, så holdt eg på å begynna å grina… E det muligt?!?!?!

Ja, det va det…. Beate, Oddrun, Anita, Mona/Odd Fridtjov, Ragnhild og Sissel Marie – Tikken, dåkk har an!!

Reklame

mars 25, 2007 - Posted by | Ukategorisert

2 kommentarer »

 1. hahaha! d e d eg seie, du e så sykt sjef!! haha!! 🙂

  Kommentar av Ragnhild Bjerga | mars 25, 2007 | Svar

 2. SYKT fancy det va blitt her då!! eg e fasinert… går jammen glipp av møje når eg ikje har pc…!
  d va jaffal KONGE å var me deg på leir. smart måde å sørga for at me fekk litt tid ilag i påsken:)
  du må ha ein fortsatt fine påskeferi og gut tur tebage te tigerstaden (eg må sei eg lure litt på koffer an hette det….)

  jajja.
  anyway
  glaidu gullet:)

  Kommentar av brit | april 8, 2007 | Svar


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: